Le Tigre Webdesign Service

Overzicht website prijzen

info Responsive Portal websites zijn sites die exclusief worden gemaakt zonder gebruik te maken van bestaande templates. Deze sites zijn uniek in vormgeving en worden optimaal weergegeven op elk media!

Omdat Google vanaf 2017 allereerst de mobile versie (mobile-first) gebruikt om uw inhoud te testen voor zijn zoekmachines is het nu meer dan noodzakelijk om een goede responsive website te hebben. Een goede mobile versie is nú noodzakelijk om goed te scoren in Google!

Onze Portal websites worden speciaal aangepast voor tablet en smartphone, zijn uniek in vormgeving en voldoen aan de huidige regels van Google!

€ 375*

EsCare by Webdesign Holland

info Deze actie is alleen geldig voor plaatsen die zijn aangegeven in het menu regio actieprijzen, deze  worden per provincie aangegeven. De actie loopt alleen via het actieformulier. Het actieformulier moet volledig worden ingevuld.

De Wordpress website wordt geïnstalleerd als getoond voorbeeld. Afbeeldingen en teksten dienen uiteraard zelf te worden aangeleverd!

De webhosting en domeinregistratie is inclusief. Deze prijzen zijn voor een jaar, hierna gelden de normale prijzen.

Meer weten? Klik op info!

€ 110*

Webdesign Service - Wordpress Actie
Webdesign - Englisch

Zie onze portfolio

Webdesign

Bel: +316 14198039

info Wij maken uitsluitend gebruik van premium Wordpress thema's. Hierdoor worden onze Wordpress sites professioneel vormgegeven. De websites worden SEO geoptimaliseerd, dus scoren goed in Google!

Onze Wordpress website worden opgeleverd met alle benodigde plugins en uiteraard aangepast aan uw persoonlijke wens(en).

U dient rekening te houden met een training voor de CMS van minimaal vier uur tegen ons uurtarief van 65 euro.

Na de training kunt u de website geheel zelfstandig aanpassen en beheren. Uiteraard blijven wij altijd 'staande bij'.

€ 375*

Beeveestrand by Webdesign Holland

info Onze webwinkels worden standaard afgeleverd met iDeal en PayPal. Wij gebruiken uitsluitend Wordpress voor de opzet van onze webwinkels. Dit omdat de CMS van Wordpress uitermate geschikt is om winkels te beheren.

Onze winkels worden gemaakt met de plugin van Woocommerce. Vanwege compatibiliteits-problemen bij updates, werken wij sinds kort uitsluitend met betaalde premium thema's van Woothemes.

U dient rekening te houden met een minimale training voor de CMS van 8 uur tegen ons uurtarief van 65 euro.

€ 750*

Bakingsoda by Webdesign Holland

Zie onze portfolio

Zie onze portfolio

Het hoofddoel van een Landingwebsite is dat men via verschillende steekwoorden goed gevonden wordt in Google! Nadat men op deze website is 'geland' wordt men doorgestuurd naar de hoofdsite.

Omdat men de url's van de landingwebsite SEO (search engine optimalisatie) geoptimaliseerd kan kiezen en uiteraard ook de content van deze site optimaal SEO kan schrijven, wordt op deze manier de ranking van een dergelijke site geoptimaliseerd voor Google. Op deze manier kan men de zoekresultaten in Google van de hoofdsite aanmerkelijk verbeteren zonder direct de structuur van de hoofdsite te moeten aanpassen.

Hierdoor is een Landingwebsite zeer geschikt om efficiënt en zonder hoge kosten de zoekresultaten in Google voor uw bestaande website te verbeteren.

De landingwebsite zal in 'Look & Feel' gelijk zijn aan de hoofdsite, zodat het de bezoeker duidelijk is dat hij met dezelfde partij van doen heeft. Klik op de afbeelding voor voorbeeld.

€ 275*

Logopedie by Webdesign Holland

info Indien men uw website door ons laat maken en u nog geen logo of huisstijl heeft kunnen wij dit voor u maken tegen het scherpe tarief van 175 euro. Klik op info voor voorbeelden.

Voor dit bedrag wordt in overleg met de klant een logo ontworpen en gemaakt. Het logo wordt gemaakt in Illustrator en is geschikt om zowel op de website als in drukwerk te worden gebruikt!

Na akkoord van het logo wordt voor dit bedrag tevens het briefpapier en visitekaartje gemaakt, deze worden afgeleverd in een gecertificeerd pdf formaat, te gebruiken voor iedere drukkerij!

€ 175*

info wij vragen u vooraf een bedrag van minimaal 125 euro voor de eerste opzet op het internet. Na akkoord wordt de site afgerond tegen het vooraf afgesproken bedrag.

Na betaling van het restant bedrag wordt de site gepubliceerd op uw domein. Of nog beter: host uw site bij ons en maak gebruik van onze gratis backup/recovery service. Lees onze algemene voorwaarden via info of download de algemene voorwaarden via deze link.

*/ Prijzen zijn exclusief BTW, teksten, stock foto's en training van de CMS.

1200

©Le Tigre b.v. All Rights Reserved - Webdesign Holland

 

Share webdesign holland op Twitter Share webdesign holland op Facebook Share webdesign holland op linkedIn Webdesign Service - Bel ons Share webdesign holland op linkedIn

LeTigre Webdesign Service sponsort het IFAW, dat zich inspant om tijgers en hun leefgebied te beschermen en zou het fijn vinden als u dat ook doet. Doneren kan al voor slechts 4 euro!

info Deze actie is alleen geldig voor plaatsen die zijn aangegeven in het menu regio actieprijzen, deze  worden per provincie aangegeven. De actie loopt alleen via het actieformulier. Het actieformulier moet volledig worden ingevuld.

 

1024

 

 

Webdesign Service - Wordpress Actie
Webdesign - Englisch
Webdesign

EsCare by Webdesign Holland
Beeveestrand by Webdesign Holland
Bakingsoda by Webdesign Holland

960

 
 

480

 

320